Personal Coaching

"Close your eyes and imagine

the best version of you possible.

That's who you really are.

Let go of any part of you

that doesn't believe it."

C.Assaad

Tijdens een Personal Coachingsessie werken we samen met het paard in de piste aan een door jou ingebracht thema of vraagstuk.

 

Doordat het paard een zeer transparante spiegel biedt, is het mogelijk om zeer direct en snel tot de kern van de situatie te komen. De toepassing van NLP-technieken (Neuro Linguistisch Programmeren) in combinatie met EAD-training (coaching met behulp van paarden) bieden een zeer efficiente en krachtige hulpbron bij diverse thema's. Voorbeelden hiervan zijn het verwerken van traumatische gebeurtenissen, het omgaan met burn-out klachten, het overwinnen van angsten of onzekerheden. Het terugvinden van de balans en het verkrijgen van inzicht in gedragspatronen.

 

Benieuwd of jouw thema geschikt is voor een persoonlijke coachingssessie met paarden?

Vraag indien gewenst naar een kennismakingssessie, deze is gratis en geeft een goede indruk van hetgeen wij voor jou kunnen betekenen.

 

Een coaching sessie wordt altijd naast het paard verricht. Er is geen kennis van paarden nodig. Ben je bang voor paarden, geef het aan ons door, je wordt hierin professioneel begeleid.

Wij bevelen aan stevig schoeisel te dragen en kleding aangepast aan de weersomstandigheden. We werken altijd buiten.

Een coachingssessie duurt gemiddeld ca. 1,5 uur. Afhankelijk van het behandeltraject, worden meerdere sessies ingepland.

Verslaglegging en beeldmateriaal van jouw persoonlijke ontmoeting met het paard is inbegrepen.