Management training

"Samen aan de bak"

Op een zeer unieke, inspirerende locatie trainen. De metaforen van het paard inzetten om inzicht te krijgen in leiderschapsstijlen, ondernemerschap, doelstellingen en (non verbale) communicatie.

 

Emotionele intelligentie is van groot belang in alle facetten van samenwerking en organisatieprocessen.

Een training met behulp van paarden, begeleidt door een ervaren en gediplomeerd trainer, met inzicht in bedrijfsprocessen geeft direct aanknopingspunten naar de praktijk. Een directe meerwaarde voor elke manager, leidinggevende of professional.

 

In onze training mét paarden worden directe metaforen voor situaties op de werkvloer gebruikt en wordt direct inzicht verkregen in onze stijl van leidinggeven en manier van samenwerken. De training geeft ons een bril om anders naar situaties te kijken en ons meer te kunnen verplaatsen in een ander of in situaties. Doordat het paard ons een zeer heldere en transparante spiegel voorhoudt, wordt direct zeer veel inzicht verkregen. In thema gerelateerde oefeningen doen we nieuwe kennis en ervaring op, welke direct in de praktijk kan worden toegepast.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een Management training bij Groots Coaching en Training. De training wordt aangepast aan uw vraagstuk of thema. De training wordt gegeven op onze unieke en geheel nieuwe locatie in Velden en vindt uitsluitend plaats met eigen paarden.

 

"Een succesvol leider haalt het beste uit zichzelf én anderen"