Assessments

Persoonlijke ontwikkeling is voor eenieder van groot belang. Inzicht in gedragspatronen, het herkennen van kernkwaliteiten en het inzien van minder ontwikkelde eigenschappen geven ons veel handvaten voor elke gewenste situatie. Bijvoorbeeld op de werkvloer, maar ook bij het zoeken naar een nieuwe baan, of een nieuwe stap in je eigen ontwikkeling. Bewustzijn van onze eigen kwaliteiten en weten wanneer en hoe we deze het beste inzetten verhoogt de kans op succesvol presteren en gelukkig zijn.

 

Het (h)erkennen van de kernkwaliteiten en deze op de juiste wijze te benutten, heeft veel metaforen met het paard en zijn kuddegedrag. Het bepalen van de rolverdeling en rangorde bepalen het succes van het voortbestaan van de kudde.

Op de werkvloer is het van groot belang iemand op de juiste positie te plaatsen en daarmee recht te doen aan iemands kwaliteiten, waardoor deze optimaal benut kunnen worden. Hetgeen resulteert in een persoonlijk en dus collectief succes.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van een assessment of een proefsessie ervaren. Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Assessments zijn inclusief uitgebreide analyse en rapportage.